Du er her: Polar Flow > Polar Flow-appen

Polar Flow-appen

Med Polar Flow-appen får du en umiddelbar, visuell tolkning av treningsdataene dine mens du er frakoblet, rett etter økten. Den gir deg tilgang til treningsmål og visning av testresultater på en enkel måte. Flow-appen er den enkleste metoden for å sykronisere V800-treningsdataene dine med Flow-nettjenesten.

Med Flow-appen ser du:

• rutevisning på et kart
  • treningsbelastning og restitusjonstid
  • treningsfordeler
  • starttid og varighet for økten
  • gjennomsnittlig og maksimal hastighet/fart, distanse, løpsindeks
  • gjennomsnittlig og maksimal hjertefrekvens, kumulative hjertefrekvenssoner
  • kalorier og fettforbrenningsprosent av kalorier
  • maksimal høyde, stigning og nedstigning
  • etappedetaljer
  • gjennomsnittlig og maksimal tråkkfrekvens (løping og sykling)

For å komme i gang med Flow-appen laster du den ned til mobilen din fra App Store eller Google Play. Gå til www.polar.com/en/support/Flow_app for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av Polar Flow-appen.

For å se treningsdata i Flow-appen må den synkroniseres med V800 etter økten. Gå til Synkronisering